Dit Cookiebeleid is voor het laatst bijgewerkt op 24 maart 2021 en is van toepassing op burgers van de EU.

1. Introductie

Onze website, https://yser.nl (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën “cookies” genoemd). Ook worden cookies geplaatst door door ons ingeschakelde derde partijen. In onderstaand document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2. Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer of een ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3. Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed en interactief te laten functioneren. Deze code wordt uitgevoerd op onze server of op uw apparaat.

4. Cookies

4.1 Technical or functional cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website naar behoren werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door functionele cookies te plaatsen, maken wij het u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Zo hoef je bij een bezoek aan onze website niet steeds dezelfde gegevens in te voeren en blijven de artikelen bijvoorbeeld in je winkelmandje totdat je betaald hebt. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder uw toestemming.

4.2 Analytical cookies

We gebruiken analytische cookies om de website-ervaring voor onze gebruikers te optimaliseren. Met deze analytische cookies krijgen we inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming.

4.3 Marketing/Tracking cookies

Marketing- / trackingcookies zijn cookies of enige andere vorm van lokale opslag, die worden gebruikt om gebruikersprofielen te maken om advertenties weer te geven of om de gebruiker op deze website of op verschillende websites te volgen voor vergelijkbare marketingdoeleinden.

4.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp en Instagram om webpagina’s te kunnen promoten (bijv. “Liken”, “pinnen”) of delen (bijv. “Tweeten”) op sociale netwerken als Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp en Instagram zelf afkomstig zijn. Deze code plaatst cookies. Deze social media buttons kunnen ook bepaalde informatie opslaan en verwerken, zodat een gepersonaliseerde advertentie aan jou getoond kan worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij doen met uw (persoons) gegevens die zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp en Instagram zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

5. Geplaatste cookies

6. Toestemming

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, laten we je een pop-up zien met uitleg over cookies. Zodra u op “Voorkeuren bewaren” klikt, geeft u ons toestemming om de door u in de pop-up geselecteerde categorieën cookies en plug-ins te gebruiken, zoals beschreven in dit Cookiebeleid. U kunt het gebruik van cookies via uw browser uitschakelen, maar houd er rekening mee dat onze website mogelijk niet meer naar behoren werkt.

6.1 Beheer je toestemmingen

Functioneel

Statistieken

Marketing

7. Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U heeft het recht om te weten waarom uw persoonlijke gegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u heeft recht op toegang tot uw persoonsgegevens die bij ons bekend zijn.
  • Recht op rectificatie: u heeft het recht om uw persoonsgegevens aan te vullen, te corrigeren, te laten verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonsgegevens te laten verwijderen.
  • Recht op overdracht van uw gegevens: u heeft het recht om al uw persoonsgegevens op te vragen bij de verantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere verantwoordelijke.
  • Recht van bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Hieraan voldoen wij, tenzij er gerechtvaardigde gronden voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op om deze rechten uit te oefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan dit Cookiebeleid. Als u een klacht heeft over hoe wij met uw gegevens omgaan, dan horen wij dat graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens).

8. Cookies in- / uitschakelen en verwijderen

U kunt uw internetbrowser gebruiken om cookies automatisch of handmatig te verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is om de instellingen van uw internetbrowser te wijzigen zodat u een bericht ontvangt telkens er een cookie wordt geplaatst. Raadpleeg de instructies in de Help-sectie van uw browser voor meer informatie over deze opties.

Houd er rekening mee dat onze website mogelijk niet correct werkt als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u de cookies in uw browser toch verwijdert, worden deze na uw toestemming opnieuw geplaatst wanneer u onze websites opnieuw bezoekt.

9. Contact details

Voor vragen en / of opmerkingen over ons Cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Arno Derksen

Anna Van Renesseplein 8

1911 KN Uitgeest

Netherlands

Website: https://yser.nl

Email: info@yser.nl

Phone number: 0251-362030